Uitnodiging voor alle mensen in de buurt die bezig zijn met kunst, cultuur, sport en vrije tijd.

De projectgroep Zeeheldenbuurt aan Zet nodigt alle ondernemers, verenigingen, initiatieven en overige organisaties in de buurt uit voor eerste ‘netwerkbijeenkomst vrije tijd’ op donderdag 17 november a.s. van 18.00 – 20.00 uur in Speeltuin Ons Eiland, Kortenaerstraat 61A.

Onze buurt telt namelijk een groot aantal kunstenaars/kunstdocenten, ontwerpers en fotografen, personal trainers, sport- en yogascholen, muziekverenigingen, een zeeverkennersgroep, de Ricardo van Rhijn Stichting, Leiden Helpt en Gemiva. Ook kun je in de buurt bij diverse workshops volgen (o.a. meubels en bonbons maken), je laten masseren, onder de zonnebank gaan of boeken halen bij de Boekenzolder. En speciaal voor de buurt organiseren de speeltuin, de buurtvereniging, een werkgroep duurzaamheid, een groen- en kunstcommissie en twee moestuingroepen natuurlijk ook veel leuke activiteiten!

Met deze netwerkbijeenkomst wil de projectgroep iedereen in de buurt die iets doet op het brede terrein van vrije tijd de mogelijkheid bieden met elkaar kennis te maken. Ook willen we de vraag en het aanbod van vrijetijdsactiviteiten in de buurt bekijken: wat gebeurt er allemaal en hoe kunnen bewoners (nog) beter van dit aanbod gebruik maken? En tenslotte, zijn er mogelijkheden voor onderlinge samenwerking, bijvoorbeeld bij publiciteit, projecten of bij vraag en aanbod van werk- of lesruimte?

Soep en broodjes aanwezig. Kom je ook?

Aanmelden via: contact@zeeheldenbuurtleiden.nl of tel 071-8795074 , voor dinsdag 15 november.

Kun je niet komen, maar wil je wel graag op de hoogte gehouden worden van het buurtnetwerk ‘vrije tijd’, geef dan je e-mailadres door.

Wij zijn heel nieuwsgierig wat er allemaal in de buurt gemaakt, bedacht en georganiseerd wordt!