NIEUWSFLASH – Speeltuinvereniging Ons Eiland

  • Opruim en klusdag – 30 mei a.s.

Sinds de eerste opruim- en klusdag is er al weer heel veel gebeurd in de speeltuin. De paddenstoel wordt mooier en mooier, de bloembakken zijn gevuld, en staan nieuwe fruitbomen, er zijn verschillende plekken met zitjes gemaakt, de voetbaltafel is gerepareerd en verplaatst, de moestuinbakken zijn geplaatst en natuurlijk is er enorm veel werk verzet in en aan het speeltuingebouw en de tuin. Maar er is nog voldoende te doen. Daarom willen we graag nog een opruim- en klusdag organiseren!

Wanneer: Zaterdag 30 mei a.s.

Tijd: vanaf 10:00 (maar u bent welkom wanneer u wilt!)

 

  • Vrijwillige portiers gezocht voor de zaterdag en zondag

Graag willen we peilen of het mogelijk is om de speeltuin op zaterdag en zondag te openen zodat de kinderen lekker kunnen spelen. Hiervoor zijn vrijwillige portiers nodig om een dagdeel in de speeltuin te zijn en op te letten. Wanneer we in totaal 18 vrijwillige portiers vinden, zou een vrijwillige portier elke 6 weken een dagdeel in de speeltuin moeten zijn. Op zaterdag gaat het om 2 dagdelen: van 10:00 – 13:00 en van 13:00 tot 17:00. Op zondag willen we een proef doen van 13:00 – 17:00. Wilt u meehelpen?

Geef u op via http://portier.svonseiland.nl, of stuur een email naar svonseiland@gmail.com

 

  • Rommelmarkt –  31 mei a.s.

Op zondag 31 mei is er een gezellige rommelmarkt in de speeltuin. Wilt u zelf “rommel” verkopen? Een plekje reserveren (incl. tafeltje) kost 5 euro.Voor reservering bel: 06-14447978. Kom een kijkje nemen! Er zit vast iets voor u bij!

Wanneer: Zondag 31 mei a.s.

Tijd: Vanaf 09:30 tot 15:00.

 

  • JOGG: speel- en beweegdag! – 6 juni van 13:00 tot 16:30.

Vandaag extra aandacht voor lekker en gezond buiten spelen. Met een springkussen en een stormbaan in de speeltuin, gezond lekkers en kickbokslessen moet dit zeker lukken!

Wanneer: Zaterdag 6 juni a.s.

Tijd: Vanaf 13:00 – 16:30

Maak uw deelname bekend via de Facebook pagina en deel het onder uw vrienden.

http://activiteit.svonseiland.nl

Met vriendelijke groet,

Jessica Hilhorst

Secretaris S.V. Ons Eiland

“de leukste speeltuin van de Zeeheldenbuurt”