8 mei: Zonnepanelen en meer?

personal-sustainability-iconBij de totstandkoming van de wijkvisie bleek er veel animo te zijn voor duurzaamheid. De meest zichtbare stap is het nemen van zonnepanelen. Bij sommige huizen geeft isolatie echter een beter rendement. Wat is wijs en wat zijn de kosten? Om hierop een antwoord te krijgen, hebben we de samenwerking gezocht met EnergiekLeiden. Dit is een non-profit stichting die zich inzet om Leiden zo snel mogelijk energieneutraal te maken.

 

Gezamenlijk willen we erachter komen wat het beste is voor welke type huis en ook kijken of er nog meer mogelijk is in onze wijk op het gebied van duurzaamheid.

 

De eerste uitkomsten zullen we presenteren op de informatie-avond op 8 mei in Ons Eiland (Kortenaerstraat 61). Minstens even belangrijk is dat EnergiekLeiden op deze avond enkele experts uitleg laat geven over de voordelen en kosten van zonnepanelen en de verschillende vormen van isolatie.

 

Dus wilt u uw huis energiezuiniger maken of zonnepanelen laten plaatsen, kom naar de informatie-avond. Deze start om 20.00 en het gebouw is open vanaf 19.30.

 

Wilt u meedenken? Laat het mij weten.

 

Jeroen Schrama

Heemskerkstraat 57

071-5126564

speedkip@gmail.com

 

Meer informatie over EnergiekLeiden: www.energiekleiden.nl

logo2